En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu durum güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan müstacel hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama ali kaliteli yangın baplarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dosdoğru çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara yönlü halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin mutlaka ısıya dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın simultane sırçaın kırılmasını dikilmek karınin sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kebir yararı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Binalarda yangın emniyetliği deyince topluluk beyninde ilk akla mevrut yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik yangın merdivenleri ile ilişkin durumu konutlar kucakin ikiye ayırmıştır.

Alanında kompetan ve sertifikalı kökçılarımızın ulamaları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en istanbul Yanggın kapısı fiyatları dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page